Μήνυμα Προέδρου TEI

 

Αρχική Σελίδα

 

 

Μήνυμα του Προέδρου του Τ.Ε.Ι. Σερρών
καθ. κ. Ερρίκου Μουρατίδη
για το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών


Το Συμβούλιο του Τ.Ε.Ι. Σερρών έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, που φέτος διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος στις 12 - 14 Νοεμβρίου 2003.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της βιβλιοθηκονομίας και του τρόπου μετάβασης από τη συμβατική στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη.

Η Βιβλιοθήκη του Τ.Ε.Ι. Σερρών, με τη χρηματοδότησή της από τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και χάρις στις συνεχείς προσπάθειες του προσωπικού της, έχει αποκτήσει και διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα για συλλογή, αξιολόγηση, ταξινόμηση και διάχυση πληροφοριών τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Ταυτόχρονα συνεργάζεται με τις υπόλοιπες Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες μέσω της Κοινοπραξίας Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών και του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, αλλά και με όλες τις τοπικές βιβλιοθήκες και προσφέρει τη συνδρομή της σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, ερευνητές αλλά και απλούς πολίτες.

Θα είναι μεγάλη χαρά για όλους μας να σας υποδεχτούμε στις Σέρρες.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΣΕΡΡΩΝ
Καθηγητής ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ